Utbildning

VÄGEN TILL 100 PROCENT

Att arbeta utifrån Rapatacs koncept och vision handlar om att både ta till sig och använda kunskaper inom en mängd områden. Vad innebär exempelvis gemenskap, attraktiva miljöer, disciplin och samverkan?

Av erfarenhet vet vi att kunskap inte är tillräckligt. Att praktisera utifrån konceptet handlar om att ledord, förhållningssätt och principer sitter djupt rotade i ryggmärgen. Att de känns i hjärta och själ. Det är ett sätt att vara och agera, inte bara som lärare eller ledare, utan som människa. Genom Rapatac Utbildning – Vägen till 100 procentvill vi att du ska andas Rapatac.

Genom att systematiskt arbeta dig igenom de olika delarna i utbildningen hoppas vi att du får nya insikter och kunskaper om hur du kan tänka och agera i olika situationer. Du får tips om hur du praktiskt kan gå tillväga i mötet med barn och ungdomar, vårdnadshavare, kollegor samt andra samarbetsparter. Vi vill att du ska känna våra övningar i magen, du kommer i kontakt med egna tankar, föreställningar, värderingar och känslor. Det är vår förhoppning att du ska våga ifrågasätta och utmana både dig själv och din omgivning!

Vägen till 100 procent

Alla medarbetare, volontärer och mentorer certifieras enligt Rapatac Utbildning – Vägen till 100 procent.

Självklart erbjuder vi utbildningen även till dig som inte arbetar i Rapatac. Du kanske möter barn och/eller ungdomar och skulle behöva nya verktyg för att leda dem till att nå sina drömmar.

Är du intresserad av att gå utbildningen eller veta mer om den?

kontakta oss gärna


Moussa N´Diaye
Grundare
070 246 66 41
moussa@rapatac.se
Anna Podgorsek
Verksamhetsansvarig
Föräldraledig

Instagram feed

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.